Tillbaka till sök
Utgått jobb

Redovisningskonsult

Redovisningskonsult

Om företaget
För kunds räkning söker vi dig som är redovisningskonsult med flera års erfarenheter från redovisningsbyråer. Byrån tillhandahåller ett brett utbud av tjänster inom bland annat bokföring, löner, deklarationer, skatterådgivning och årsredovisningar. De sitter i moderna och rymliga lokaler med närhet till restauranger och shopping.

Här har du ett gäng kunniga medarbetare med bred erfarenhet i branschen. Ett gott arbetsklimat med nära samarbete är av stor vikt. Här erbjuds goda möjligheter att kunna påverka sitt arbete så att det passar in i ens livssituation. Placeringen är på kontoret men med möjlighet till arbete på distans.

Eftersom byrån fortsätta att växa söker vi nu dig som vill utvecklas inom redovisning.
Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
Som senior redovisningskonsult hos oss har du en omväxlande och självständig roll. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att upprätta årsredovisningar. Dina kunder är allt från enskilda firmor till större bolag.

Utöver detta arbetar du med löpande bokföring och bokslut. Du stödjer och coachar mer juniora kollegor i uppdragen och har stort ansvar för att kunden är nöjd och att kvaliteten i vår leverans är hög. Ni arbetar tillsammans i team för att stötta varandra och kunna granska och förbättra varandras arbete.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som trivs i en självgående roll och som värdesätter hög service till våra kunder. Du har erfarenhet av att arbeta med kvalificerat redovisningsarbete och uppskattar variationen i att ha flera kunder samtidigt. Du är en relationsbyggare med mycket god kommunikativ förmåga i både tal och skrift.
Du bör också vara bekväm med att arbeta i affärssystem och trivas med ett digitalt arbetssätt. Meriterande är om du arbetat i Fortknox och BL-program.

Vi söker dig som bidrar till arbetsglädjen på kontoret och som samverkar flexibelt mot gemensamma mål. Vi värdesätter att du är noggrann, strukturerad och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Du tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter och trivs med att arbeta konsultativt gentemot kund.

Tjänsten är på heltid men vi välkomnar även dig som kan ta dig an ett uppdrag på deltid att söka, samt dig som driver eget bolag.

Information och kontakt
Omfattning: Heltid/Deltid
Sista ansökningsdag: 31e januari 2023
Placeringsort: Löddeköpinge

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal AB.
Information om tjänsten lämnas av Anjé Galbe, Wikan Personal 046 - 540 85 94

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-01-31

Tjänstgöringsort

Kävlinge (Skånes län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår