Tillbaka till sök
Utgått jobb

Servicetekniker

Servicetekniker


Vi söker nu en resvillig servicetekniker till ett företag med en marknadsledande position internationellt för fordon avseende avloppsrengöring, industriavfall, pumpar och komponeneter.

Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker i Skåne/södra Sverige arbetar Du hos kund & partners med inspektioner, leveranser, utbildning, service och reparationer samt deras komponenter av miljö- och specialfordon. Eventuell ombyggnad av fordonen och även utförande av feldiagnostik via fjärrunderhåll förekommer.

Vi erbjuder Dig en mycket självständig och utvecklande arbetsroll inom ett framgångsrikt, internationellt företag med stark lokal anknytning. Du blir en mycket viktig kugge i en avdelning med mycket kvalificerade medarbetare som finner stor tillfredsställelse i sina arbetsuppgifter.

Du utgår från vårt Servicecenter i Eslöv, där vi även har en fullt utrustad servicebuss till ditt förfogande.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har flerårig arbetserfarenhet av mekanisk installation/service/reparation av liknande maskiner. Allmänna kunskaper inom mekanik, pneumatik, hydraulik och el-kontrollsystem är värdefulla framgångsfaktorer för att lyckas i arbetsrollen. Du förstår vikten av att tillhandahålla god service och tycker om att bygga långsiktiga relationer. Du är trygg och pedagogisk i din arbetsroll och inger förtroende hos dina kunder.

Du är flexibel och har ett utpräglat teknikintresse. Ditt arbetssätt kännetecknas av struktur, god planeringsförmåga och hög servicegrad. Du triggas av tekniska och kulturella utmaningar och ser stort värde i att kunna påverka Din egen arbetssituation. Tjänsten innebär många interna och externa kontaktytor varvid Dina pedagogiska, sociala och kommunikativa förmågor är speciellt viktiga.

Kvalifikationer:
Teknisk utbildning och/eller operativ erfarenhet inom något eller flera områden såsom mekanik, hydraulik, elsystem, PLC, pneumatik
. Behärskar svenska och engelska, B-körkort är ett krav och C-körkort är meriterande

Ansvar:
-Service, underhåll & reparationer av kundmaskiner på fältet
, Idrifttagning
- Teknisk support
, Intern kunskaps- & erfarenhetsöverföring

En mycket kreativ och självständig arbetsroll med stor variation väntar Dig som antar denna utmaning.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, tillträde sker efter överenskommelse. Välkommen att söka tjänsten snarast då vi tillämpar löpande urval.
Du söker tjänsten på www.wikan.se.


Har du några frågor eller vill ha mer information är du välkommen att kontakta Magnus Nordholm, 046-540 85 91.


Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-08-14

Tjänstgöringsort

Eslöv (Skånes län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår