Tillbaka till sök
Utgått jobb

Konsultchef

Konsultchef


Vill du bli en del av vårt drivna gäng i Lund!

Om företaget
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda.
Våra kontor drivs utifrån varje orts lokala förutsättningar. Vi vill vara en samarbetspartner på den lokala marknaden.
Wikan Personal är branschöverskridande och arbetar både med rekrytering och bemanning inom tjänstemanna- och kollektivsidan. Läs mer på www.wikan.se.

Nu söker vi en konsultchef till vårt kontor i Lund.

Dina arbetsuppgifter
Som konsultchef hos Wikan Personal kommer du i nära samarbete med dina kollegor arbeta med arbetsuppgifter såsom försäljning, rekrytering och bemanning. Du har personalansvar för uthyrda konsulter och skapar en nära relation till både dina konsulter och kunder. Tjänsten ställer höga krav på förståelse för våra kunders verksamhet och behov. I ditt arbete ingår mycket kontakt med våra medarbetare ute hos kunderna, samt administrering av anställning och rekryteringsprocess. Du är regelbundet ute hos köpande kunder och följer upp eventuella kundönskemål och fångar upp kommande personalbehov.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:
- söka upp och kontakta nya potentiella kunder för att sälja in våra tjänster samt hålla kontakten med aktuella och tidigare köpande kunder. I säljarbetet utvecklar du långsiktiga relationer genom hög närvaro hos våra kunder och konsulter.
- bemanna våra kunders uppdrag med rätt kompentens på både kort och lång sikt.
- hjälpa våra kunder genom hela rekryteringsprocessen och säkerställer att rätt kandidat presenteras för kunden.
- du förväntas att deltaga vid nätverksträffar och andra relationsskapande events.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har några års arbetslivserfarenhet, helst från en roll i ledande befattning med personalansvar. Meriterande är om du har högskoleexamen inom HR/personal eller annan relevant utbildning. Det är positivt om du har några års erfarenhet från bemanningsbranschen.

Du har lätt för administration, men ser dig samtidigt inte som en administratör. För att lyckas i rollen och kunna bidra till vår framgång ser vi att du har lätt för att skapa nya kontakter samt är en prestigelös och målinriktad person. Du är trygg i dig själv och ser positivt på att växla och prioritera arbetsuppgifter. Du är engagerad och trivs i en miljö där det är mycket att göra och där förändringar sker ofta och snabbt. Du är dessutom effektiv, ifrågasättande och innovativ. Du trivs med att arbeta såväl i grupp som självständigt samt har en god förmåga att organisera ditt arbete.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har passion för människor och affärer!

Information och kontakt
Känner du att detta är ett jobb för dig, välkommen att söka tjänsten redan idag. Vi tillämpar löpande urval och sista ansökningsdag är den 14 januari.

Placeringsort är Lund och arbetsområde kommer att var Lund och västra sidan av Skåne upp mot Halland.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Magnus Nordholm, 046-540 85 91

Välkommen till ett glatt och engagerat gäng i ett växande bolag!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-01-21

Tjänstgöringsort

Lund (Skånes län)

Registrera CV
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår