Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Montör prefabricerade betongelement

Montör prefabricerade betongelement


Vi söker nu resemontörer till vår montageorganisation i Region Syd för arbete främst i södra Sverige.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett arbetslag med 5-6 kollegor som reser runt tillsammans och monterar stomentreprenader på arbetsplatser i sydsverige. Du arbetar med montage av prefabricerade väggelement, balkonger, bjälklag samt i förekommande fall med platsgjutning och armering på våra byggplatser. Du arbetar efter ritningsunderlag.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För oss är det viktigt att du som person vill arbeta som resemontör och trivs med det. Vi vill att du är noggrann, ansvarsfull och tycker om att arbeta i lag mot ett gemensamt mål. Då säkerhetsaspekten är av yttersta vikt vid montage av tunga betongelement ser vi egenskaper som lugn och trygg som ytterligare förutsättningar för denna tjänst.

Har du arbetat som montör eller har praktisk erfarenhet från bygg- eller betongbranschen är det meriterande. Har du dessutom byggteknisk utbildning, certifikat för liftar, svetsning, säkra lyft eller heta arbeten är det ett plus.

B-körkort och tillgång till bil är ett krav för denna tjänst.

Information och kontakt
Tjänsten är en hyrrekrytering, där du blir anställd av Wikan Personal under de första sex månaderna för att därefter gå över i en tillsvidareanställning hos kund. Arbetet är normalt förlagt till måndag-torsdag (10 timmar per arbetspass) och placeringsort varierar beroende på var byggprojekten sker. Som resande montör måste du vara beredd på att förflytta dig runt i södra Sverige, där övernattningar vid byggarbetsplatserna är en del av vardagen.

Tillsättning sker efter överenskommelse, men skicka gärna din ansökan via www.wikan.se redan idag, då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är den 10 december.

För mer information eller vid frågor kring tjänsten, kontakta Magnus Nordholm på 046 - 540 85 91

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-12-10

Tjänstgöringsort

Eslöv (Skånes län)

Kontaktpersoner
Magnus Nordholm 046-540 85 91

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår