Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Administratör 50%

Administratör 50%


Vi söker en administratör (Logistik-Ekonomi) på 50 % till ett företag i Staffanstorp

Dina arbetsuppgifter
På kundservice arbetar man med att säkerställa och utveckla flödet för affärsområdet, från order till leverans. Du kommer få arbeta med att hantera ärenden via telefon eller ge vidare till rätt person, tar emot och svarar även via e-mail. Du ansvarar även för vägning av lastbilar och ser till att chauffören får rätt dokument och dessa dokument hanterar du efter lastning och lossning. Du kommer även vara behjälplig med kontering av leveransfakturor. Vidare är du med och supportar våra kunder.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som gillar kontakten med människor och är en positiv lagspelare. Vi ser helst att du har erfarenhet av ekonomi och logistik. Du är energisk, tycker om att arbeta självständigt och brinner för att ge god service till kunder. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt och tar helhetsansvar för kundaffären. Stundtals är det ett högt tempo, vilket kräver stresstålighet och flexibilitet. Vi värderar dina personliga egenskaper högt. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från liknande arbete.

Information och kontakt
Uppdraget är en tillsvidaretjänst på 50 %
Frågor angående tjänsten besvaras av Magnus Nordholm, 046-540 85 91
Ansökningarna kommer att behandlas löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Deltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2021-12-10

Tjänstgöringsort

Staffanstorp (Skånes län)

Kontaktpersoner
Magnus Nordholm 046-540 85 91

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår