Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Fältresurs

Fältresurs


ONE Nordic söker en fältresurs!


Om företaget
Den 28 juni 2018 beslutade regeringen att införa nya funktionskrav för elmätarna i Sverige. ONE Nordic kommer därför att leverera nästa generations system för elmätning till över en miljon kunder. Detta är ett av de strategiskt viktigaste projekten för att förverkliga ett klimatsmart samhälle. Just nu letar vi efter dig som kan ansluta projektet omgående.ONE Nordic är en rikstäckande organisation som levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, distributörer och energianvändare. De har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Bolaget har cirka 1000 medarbetare och omsätter cirka 2 miljarder SEK.

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi en fältresurs till våra montörer som arbetar ute på fältet. Du kommer att ha en roll där du bland annat kommer se till att montörerna har rätt nycklar och ansvara för att leverera nycklar till anläggningarna. Du kommer även att ansvara för avisering av elmätarbyten i trapphus samt hjälpa till med logistiken på lagret. Du kommer att utgå från ONE Nordics depå i Sege, Arlöv med Lund som ditt primära arbetsområde.
Arbetstid måndag - fredag kl.07.00 -16.00.


Din bakgrund/Dina egenskaper
B-körkort (manuell växellåda) med god körvana och lokalkännedom i Lund.
Du är noggrann och strukturerad, samt har en god social förmåga.
God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska är ett krav.

Information och kontakt
Detta är ett konsultuppdrag hos Wikan Personal där du arbetar mot ONE Nordic. Efter sex månader kan det generera en fast anställning för rätt person.
Välkommen med din ansökan via www.wikan.se.
Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.
Har du frågor eller funderingar ring mig, konsultchef Lisbeth Ahlkvist 046 -540 85 92 eller Magnus Nordholm 046 - 540 85 91

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-11-30

Tjänstgöringsort

Lund (Skånes län)

Kontaktpersoner
Lisbeth Ahlkvist 046-540 85 92
Magnus Nordholm 046-540 85 91

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår