Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Förrådsarbetare/Ställningsbyggare

Förrådsarbetare/Ställningsbyggare


Vi söker en medarbetare som vill jobba i en kombinerad roll som förrådsmedarbetare och ställningsbyggare.

Om företaget
Lyft & Byggmaskiner AB - Din maskinuthyrare i södra Sverige är ett företag som växer organiskt med höga ambitioner och i denna resan är våra medarbetare huvudpersoner.Vi är en erfaren aktör i branschen och våra medarbetare har en samlad erfarenhet och ett engagemang som få. Bildades 1992, har växt och utvecklats sedan dess.

Dina arbetsuppgifter
Din arbetsdag kan innehålla delar av eller alla nedanstående arbetuppgifter.
*Montering och demontering av byggnadsställningar
*Registrerar uppgifter i vårt verksamhetssystem
*Plocka och packa artiklar (främst byggnadsställningsdelar)
*Lasta och lossa maskiner åt våra kunder
*Returhantering av varor och artiklar
*Viss reparation och målning/märkning av våra produkter

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som trivs i en roll där du har varierade arbetsuppgifter och jobbar med en hög servicekänsla. Rollen ställer krav på att du gillar att arbeta i team men även har förmågan att på egen hand se vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du är ordningsam, serviceinriktad och anstränger dig för att leverera lösningar till kund. Som person är du positiv, prestigelös och har lätt för att samarbeta. Det är ett plus om du har erfarenhet av att arbeta på höga höjder och ställningsbyggnation. Om du inte har någon erfarenhet kommer vi utbilda dig inom det som krävs för denna tjänst.

Du som söker tjänsten ska tänka på att det är ett fysiskt tungt arbete, utomhus, året runt. Du behöver ha en god grundfysik och gillar ett fysiskt arbete. Du får heller inte vara rädd för att ta dig upp på höga höjder. Då resor ingår i tjänsten är B-körkort ett krav. BE-körkort och C-körkort ses som meriterande. Du behöver vara flytande i svenska både i tal och skrift samt ha förmåga att uttrycka dig på engelska. Vidare behöver du även ha goda IT-kunskaper.

Information och kontakt
Tjänsten är på heltid och arbetstiden är måndag-fredag 07:00-16:00. Du kommer att utgå från Lyft & Byggmaskiners depå i Ängelholm.
Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Skicka den gärna så snart som möjligt på www.wikan.se, ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Har du frågor eller funderingar kontakta mig, Lisbeth Ahlkvist 046-540 85 92


Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 380 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-11-30

Tjänstgöringsort

Ängelholm (Skånes län)

Kontaktpersoner
Lisbeth Ahlkvist 046-540 85 92
Johan Persson 046-540 85 93

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår