Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Lageransvarig

Lageransvarig


Vi söker nu en lageraansvarig till ett företag i centrala Skåne som tillverkar detaljer genom skärande bearbetning i gjutgods, rostfritt stål, plast och aluminium.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med och ansvara för lager, logistik, in- och utgående leveranser och registrera dessa i MPS-system Monitor. Du är samtidigt van att jobba med bokningssystem. Truckkörning, inventering, packning, reklamationer och att ibland köra turbil med leverans till kunder kan också ingå i arbetet.
Vid behov blir du även ett stöd på monteringsavdelningen där lättare kap och montering ingår
Det kan bli aktuellt med skiftgång och då främst 2-skift dagtid, alternativt förskjuten arbetstid.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet från arbete i mekanisk verkstad. Du har arbetat med in- och utgående leveranser/frakter och du har vana av att jobba i ett MPS-system, gärna erfarenhet av Monitor. Maskinvana är meriterande men inget krav. Du är noggrann och van att planera ditt arbete utifrån schema. Du har hög social kompetens och har inget emot att ta kontakt med kunder respektive leverantörer.
Allmän verkstadsvana och händighet vid montering är viktigt och det är en fördel om du har viss ritningskännedom och viss mätkunskap.
Truckkort A och B

Som person är du ordningssam, strukturerad och noggrann. Du trivs att arbeta när det är mycket att göra i ett tidvis högt tempo.

Information och kontakt
Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat lämplig kandidat.
Anställningen förväntas bli tillsvidareanställning hos kundföretaget.
Krav på körkort samt läs- och skrivförståelse i svenska språket.
Frågor om tjänsten besvaras av Magnus Nordholm, 046-540 85 91

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2021-10-29

Tjänstgöringsort

Eslöv (Skånes län)

Kontaktpersoner
Magnus Nordholm 046-540 85 91

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår