Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Spolbilstekniker

För kunds räkning söker vi nu en Spolbilstekniker till Sydvästra Skåne

SpolbilsteknikerDina arbetsuppgifter
Som spolbilstekniker kommer du arbeta med service- och underhållsspolningar i lägenheter och hus. Även filminspektioner med tillhörande analys och dokumentation ingår i tjänsten där utbildning kommer ges på företaget.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är serviceinriktad och sätter alltid kunden i fokus samt att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra. Du måste även vara flexibel och kunna tänka dig att arbeta på olika ställen varje dag, helt beroende på uppdraget.
Utbildning sker inom företaget!

Det är meriterande med BE-körkort. Vi ser det som meriterande om du tidigare även arbetat med underhållsspolning. Du ska även gilla fysiskt krävande arbete och är van vid att hugga i när det behövs.

Information och kontakt
Tjänsten är en hyrrekrytering där du är anställd på Wikan personal de första 6 månaderna med målsättningen att gå över i anställning i företaget.

Arbetstiden är dagtid.

Ansökningar till tjänsten görs endast på Wikans hemsida senast 5/3, men urval sker löpande så skicka in din ansökan direkt!

För mer information eller frågor, kontakta Magnus Nordholmt på tel. 046-540 85 91.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-03-05

Tjänstgöringsort

Malmö (Skånes län)

Kontaktpersoner
Magnus Nordholm 046-540 85 91

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår