Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Local Area Manager

Här har du chansen att vara med i den största omställningen av energisystemet i modern tid. Din roll är av central karaktär där du får vara med och påverka! ONE Nordic utökar organisationen och därmed söker vi nu en Local Area Manager (LAM) med placering på vår anläggning i Sege, Arlöv. Här får du vara med och sätta din prägel och vara med att bidra till succé! Rollen ger dig frihet under ansvar och du kommer även arbetsleda kollegor inom snar framt

Local Area Manager


Här har du chansen att vara med i den största omställningen av energisystemet i modern tid. Din roll är av central karaktär där du får vara med och påverka!

ONE Nordic utökar organisationen och därmed söker vi nu en Local Area Manager (LAM) med placering på vår anläggning i Sege, Arlöv.
Här får du vara med och sätta din prägel och vara med att bidra till succé! Rollen ger dig frihet under ansvar och du kommer även arbetsleda kollegor inom snar framt

Om företaget
ONE Nordic är en rikstäckande organisation som levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, distributörer och energianvändare. De har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Bolaget har cirka 1000 medarbetare och omsätter cirka 2 miljarder SEK.

Projektet pågår till 2024 och därefter finns det stora utvecklingsmöjligheter inom företaget. Vi erbjuder attraktiva medarbetarförmåner och du kommer arbeta nära inspirerande och professionella kollegor.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som LAM kommer du att planera, styra och följa upp den dagliga verksamheten inom området för installation av nya elmätare. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för personal som är ute på fältet och ha det yttersta ansvaret för delprojektet. I din roll ingår också att säkerställa att produktivitet maximeras och att uppdrag utförs enligt plan samt på korrekt sätt. Du utgör projektledarens högra hand avseende schemaläggning, styrning, kontroll/uppföljning av ärende/uppdrag.

Exempel på övriga arbetsuppgifter:
- Hantera elsäkerhetsfrågor och arbetsmiljöfrågor
- Planera och arbeta för att uppdraget fortlöper ekonomiskt, operativt och tidsmässigt enligt fastställd utrullningsplan
- Arbetsleda montageledare samt montörer
- Avropa material i samråd med logistikansvarig & inköpsavdelning
- Delta och genomföra projektmöten inklusive rapportering mot kund

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning, ärendehanteringssystem, positionering och tillgänglighet. Du har utbildning på minst gymnasienivå, gärna inom el och har du högskoleutbildning inom tex el/energi/teknik är det meriterande.
Erfarenhet av projektledning och arbetsledning med ansvar för operativ personal samt kunskap om elsäkerhetsfrågor krävs för att lyckas i rollen. Vi ser gärna att du har grundläggande kunskap i ekonomi och entreprenadjuridik. Att kommunicera och ge service är en naturlig del i din vardag och du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Du är van att arbeta med IT-system och du har körkort.

Du är trygg i din roll som ledare och du anser dig vara bra på att motivera, entusiasmera och skapa en bra lagkänsla. Vidare har du ett stort kundfokus, lätt att samarbeta med andra och tycker det är viktigt att nå uppsatta mål i rätt tid. För att lyckas i rollen trivs du med ordning och reda, är resultatinriktad och inte rädd för nya utmaningar.

Information och kontakt
Tjänsten är en rekrytering och en tillsvidareanställning hos One Nordic.
Urval sker löpande så ansök gärna snarast.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Lisbeth Ahlkvist på lisbeth@wikan.se eller 0734-41 85 92

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-01-31

Tjänstgöringsort

Malmö (Skånes län)

Kontaktpersoner
Lisbeth Ahlkvist 046-540 85 92
Magnus Nordholm 046-540 85 91

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår