Tillbaka till sök

Arbetsledande Underhållsmekaniker

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossFör vår kunds räkning söker vi en underhålls/driftstekniker med ledande ansvar.

Dina arbetsuppgifter
Du arbetar i nära samarbete med övriga funktioner inom företaget med att skapa bästa produktionstillgänglighet. Du leder och fördelar underhållsarbete och reperationer samt, backar upp när så det krävs och säkerhetsställer att driftsavbrott varar kortast möjliga tid. Du tar ansvar för miljö och förbättringsarbete, struturerat enligt Lean modellen.
Tillsammans med Underhållschef och reperatörer leder verksamheten framåt och att du medverkar till att utvecklar team som arbetar både med akuta uppgifter och förebyggande underhåll

Din bakgrund/Dina egenskaper
Som person ser vi att du har ett starkt driv, engagemang och ansvarskänsla i ditt arbete. Du är bra på att samarbeta med andra men driver dina uppgifter självständigt. Som underhållstekniker behöver du vara strukturerad, service- och målinriktad samt ha stort fokus på säkerhet. Du behöver ha god processförståelse och kan enkelt se helheten i ditt dagliga arbete.

- Teknisk utbildning inom mekanik, drift, underhåll och process.
- Kunskap och erfarenhet av felsökning, elektronik ha god förståelse för Mekanik, Styr och Reglerteknik med tillhörande mätinstrument.
- B-körkort är ett krav
- God datavana

Meriterande: erfarenhet av arbetsledning och väl orienterad i de olika system som ingår i en modern livsmedelsindustri.


Information och kontakt
Är du intresserad? Ansök nu! Vi behandlar ansökningarna löpande.
Vid frågor kontakta Magnus Nordholm 046-540 85 91

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-10-11

 • Tjänstgöringsort

  Helsingborg (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.