Tillbaka till sök

Lastbilsmekaniker

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossPå uppdrag från en av våra kunder söker vi nu ett antal kvalificerade Lastbilsmekaniker.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär att Du är på vår verkstad för att felsöka, reparera och serva lastbilar. Utförande av servicearbeten och reparationer i verkstad och ev i fält. Vara delaktig i utvecklingen av arbetsuppgifterna. Vara med att skapa nya rutiner för att arbetet skall bli effektivt. Kvalitetssäkra "egen kontroll" på utförda arbeten.
Du skall vara van att självständigt planera och genomföra din arbetsdag/arbetsuppgifter.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har ett stort tekniskt intresse. Gedigen erfarenhet från fordonsmekanik. Erfarenhet av el, teknik, pneumatik och hydraulik. Strukturerad och disciplinerad. Effektiv och stresstålig. Ett gediget engagerat och kundinriktat arbetssätt. Ett förtroendeingivande uppträdande. Dataerfarenhet och vana för dokumentation och felsökning. Körkort är ett krav.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning
Urval görs löpande så sök omgående sista ansökningsdag 3/5
Vid frågor angående tjänsten, kontakta Magnus Nordholm, 046-540 85 91

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Visstidsanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-05-03

 • Tjänstgöringsort

  Malmö (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.