Tillbaka till sök

Trädgårdsmästare

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
PRIMÄR fastighetsförvaltning AB (PRIMÄR) är ett förvaltningsföretag med ett brett tjänsteutbud inom teknisk- och ekonomisk förvaltning, fastighetsskötsel, fastighetsrelaterade energitjänster, fiber- och teleteknik, bredband- och nätverksbyggande. Våra kunder är privata och offentliga ägare av fastigheter. PRIMÄR har sedan starten 1987 vuxit till ett rikstäckande bolag och är idag ett av Sveriges största förvaltnings- och fastighetsserviceföretag. För närvarande är vi ca 300 anställda och omsätter närmare 300 Mkr. Vi är verksamma regionvis i Göteborg, Bohuslän, Småland, Skåne, Stockholm och Norr. Vårt huvudkontor finns i Göteborg.

I rekryteringen av Trädgårdsmästare samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet som trädgårdsmästare innebär ett planeringsansvar. Du ansvarar tillsammans med chef och kollegor för att organisation, metoder, utrustning och operativt arbete fungerar effektivt.
I dina arbetsuppgifter ingår även växthantering och beskärning.
Som Trädgårdsmästare har du kontakt med kunder, leverantörer m.fl. Ansvaret för utförandet är till stor del självständigt utifrån fastställda riktlinjer och skötselplaner.
Du leder under högsäsongen en eller flera arbetsgrupper, samt medverkar själv i det praktiska arbetet.

Alla medarbetare arbetar för en hög kundtillfredsställelse och är ett ansikte utåt för vår verksamhet. PRIMÄR utför yttre skötsel, projektering och etablering samt vård av olika stora parker och markanläggningar åt våra kunder i sydvästra delen av Skåne.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är utbildad trädgårdsmästare eller har motsvarande erfarenhet inom området. Både teoretiska och några års praktiska kunskaper krävs för att klara av arbetet. Förmåga att arbeta självständigt samt ha god initiativ- och samarbetsförmåga. Ansvarskänsla, positiv inställning och förmåga att jobba mot uppställda mål värderas högt.
Kompetens inom växtkännedom och växthantering, plantering- och jordkunskaper samt beskärning.
Erfarenhet av arbetsledning är meriterande.
B-körkort är ett krav likaså grundläggande kunskaper i datoranvändning.

Information och kontakt
Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, därför uppmanar vi dig att söka tjänsten snarast på wikan.se!

Har du frågor eller funderingar, ring konsultchef Lisbeth Ahlkvist 046-540 85 92.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-04-22

 • Tjänstgöringsort

  Lund (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.