Tillbaka till sök

Fibertekniker

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi fortsätter söka fibertekniker på uppdrag av vår kund som är ett spännande och framåttänkande kundföretag. Ett kundföretag som ser sin personal som sin absolut viktigaste tillgång.

Tjänsten inleds med 6 månaders inhyrning och för rätt person övergår den därefter direkt i kundens regi.

Dina arbetsuppgifter
Vi erbjuder ett arbete som fibertekniker, i första hand gäller borrning och installation i villor och lägenheter. Blåsning och svetsning är arbetsuppgifter som också förekommer. Dokumentation är en stor del av arbetet.
Du arbetar i väl fungerande team och du blir en viktig del av dessa. Företaget ser långsiktigt på din anställning och du har stora möjligheter att utvecklas.

Tjänsten gäller i första hand arbete i Skåne men även arbete i tex Halland förekommer, du utgår från kundens kontor i Malmö.

Din bakgrund
Vi letar efter dig som har erfarenhet av arbete med fiberinstallationer. Du lär dig mer efter hand och ser härmed en spännande möjlighet att vara en del av Sveriges nätutveckling.

Du som söker har B-körkort och behärskar svenska både i tal och skrift.
Viktigt att du kan arbeta och bo på annan ort när det behövs.

Lika viktigt som din erfarenhet är din personlighet, din ambition och ditt driv. Du är öppen, framåt och arbetsvillig. Din sociala kompetens och din förmåga att leverera service är viktig, Det förekommer mycket kundkontakt då vi ofta arbetar i kunders hem.

Sök tjänsten redan idag! Vi kommer att tillsätta tjänster löpande.
Du söker tjänsten via vår hemsida på www.wikan.se. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Har du frågor ring mig, Lisbeth Ahlkvist 046-540 85 92, lisbeth@wikan.se
Välkommen med din ansökan!

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-02-28

 • Tjänstgöringsort

  Malmö (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.