Tillbaka till sök
Ledigt jobb: El & teknik (Åstorp)

Konstruktör - värmepumpar

Konstruktör - värmepumpar


Vi söker en Konstruktör till vår nya anläggning i Åstorp

Om företaget
På Qvantum jobbar vi med att utveckla och tillverka värmepumpar. Företaget grundades 1993 och har sedan 2021 börjat på en ny spännande resa.
Från att ha haft fokus främst på den skånska marknaden, siktar vi nu på hela Sverige och Europa. Vi har utvecklat ett brett och nytt sortiment smarta värmepumpar till allt, från en vanlig lägenhet till stora fastighetskomplex och hela bostadskvarter.

För knappt två år sedan gick ett antal entreprenörer med lång erfarenhet från både värmepumpsindustrin och energibranschen in i Qvantum och påbörjade den expansion som vi nu är mitt uppe i. Visionen är att tillhandahålla klimatneutral värme och kyla, till en överkomlig kostnad, till Europas storstäder.
Med friskt kapital och en fabrik under uppstart i Åstorp, norr om Helsingborg förväntar vi oss att Qvantum snart kommer att vara en av de ledande aktörerna inom sitt segment i Europa.

Vi letar nu efter en konstruktör till vår utvecklingsavdelning i Åstorp. Om du brinner för energieffektiva lösningar och är duktig på mekanisk konstruktion så ser vi fram emot din jobbansökan!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer huvudsakligen att arbeta med att konstruera vår nästa generation av värmepumpar vilket inkluderar såväl konceptframtagning, verifikation och detaljkonstruktion.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser gärna att du har en ingenjörsutbildning som bas och utöver det erfarenhet av att utveckla konstruktioner i metall och/eller plast i 3D-CAD system. Erfarenhet från vitvaru- eller värmepumpsbranschen är meriterande. Du gillar att samarbeta med likasinnade för att utveckla smarta lösningar samt är målinriktad och kommunikativ. Viktigast är att du, som person och med din passion för energieffektiva klimatlösningar, passar in i vårt team.

Vi erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö och möjlighet att växa med oss när vi skalar upp Qvantum i Sverige och Europa. Hybridarbete och ett långsiktigt incitamentsprogram är bara några av de fördelar vi erbjuder.

Information och kontakt
Omfattning: Heltid, mån-fre dagtid.
Placeringsort: Åstorp
Start: Omgående, eller enligt överenskommelse

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal AB.
Information om tjänsten lämnas av Anjé Galbe, Wikan Personal 046 - 540 85 94

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-06-11

Tjänstgöringsort

Åstorp (Skånes län)

Kontaktpersoner
Anje Galbe 046-540 85 94
Johan Persson 046-540 85 93

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår