Tillbaka till sök
Utgått jobb

Fältarbetande Mätarmontör

Fältarbetande Mätarmontör

Om företaget
I mer än 20 år har Techem IMD System tillhandahållit system och tjänster för Individuell Mätning och Debitering (IMD) av vatten, värme och el i flerbostadshus och radhusområden. Vi hjälper våra kunder med leverans, installation och driftsättning av vatten-, värme-, och elmätare samt levererar tjänster i ett stabilt avläsningssystem och säker driftplattform. Vi har vårt huvudkontor i Svedala, och är verksamma i stora delar av Sverige. I dagsläget är vi ca 15 anställda och har för avsikt att fortsätta växa organisatoriskt.

Vi växer i Svedala och är nu redo att utöka verksamheten med 1 fälttekniker.


Dina arbetsuppgifter
Vi växer och behöver därför utöka med fler montörer för arbete i Malmö och angränsande kommuner. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av att byta vattenmätare i villor, radhus och lägenheter, samt driftsätta den trådlösa funktionen för fjärravläsning av mätarna. I arbetet kan också installation av vattenmätarkonsoler ingå.
Du kommer att ingå i ett team på 4-6 personer som arbetar självständigt på fältet med support från koordinator på kontoret som sköter en del av planeringen och den huvudsakliga dialogen med kunderna.

För att lyckas i rollen önskar vi att du är händig, ansvarsfull, lösningsorienterad och har ett trevligt sätt mot dina kunder och kollegor. Vi ser givetvis att du har ett tekniskt intresse och har kunskap inom teknik, fastighet och nätverk. I arbetsuppgifterna ingår att se till att du har rätt material för arbetsdagen i din servicebil samt dokumentation av ditt arbete.

Du utgår från vårt lager och kontor i Svedala.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Kvalifikationer för tjänsten:

- Händig
- B-körkort
- Flytande svenska i tal och skrift

Meriterande för tjänsten:

- Utbildad inom VS/VVS teknik
- Tidigare erfarenhet av installationer och underhåll av fastighetstekniska vatten- och/eller värmesystem


Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Techem IMD System med Wikan Personal. Gå gärna in på www.imd-system.se för att läsa mer om företaget och dess verksamhet.

Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Lisbeth Ahlkvist, 046-540 85 92

Vi tillämpar löpande urval för denna tjänst, och tjänsten kan därför bli tillsatt innan utsatt datum för annonsen.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-05-28

Tjänstgöringsort

Svedala (Skånes län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår